Inmiddels mag weer één persoon bij het trimmen in de mobiele trimsalon aanwezig zijn. Dit houdt in dat als er een stagiaire meeloopt, de eigenaar niet in de salon mag komen. Bij eventuele aanwezigheid moeten de RIVM-richtlijnen gevolgd worden: U moet van te voren uw handen wassen of ontsmetten. U of uw huisgenoten mogen geen koorts, verkoudheids- of griepklachten hebben en u moet anderhalve meter afstand houden en een mond-neuskapje dragen.

Intakes voor de kattenoppas kunnen volgens de RIVM-richtlijnen plaatsvinden. Ik ontsmet mijn handen van te voren, draag desgewenst een mondkapje en houd voldoende afstand. Bij koorts, verkoudheids- of griepklachten van mij of de klant(en) zal de intake niet aan huis kunnen plaatsvinden.

Het brengen of halen van katten bij het kattenhotel kan op dit moment door maximaal twee personen gedaan worden. Hierbij worden ook de RIVM-richtlijnen gehanteerd.

Preventieve maatregelen COVID-19

2 gedachten over “Preventieve maatregelen COVID-19

 • 30 augustus 2020 om 15:02
  Permalink

  Ik zoek voor mijn kat , een Scottish Fold, iemand die haar gedeeltelijk kan trimmen
  Zij heeft halverwege haar rug en bij haar staart klitten en daar last van
  Zij is bijna 12 jaar en mag niet meer onder narcose vanwege haar leeftijd
  Ik woon in Hoek van Holland
  Komt u ook hier in de buurt met uw mobiele service ? Mocht dit niet zo zijn: heeft u misschien een collega hier of in de directe omgeving van Hoek van Holland?

  • 27 september 2020 om 13:58
   Permalink

   Beste Sonja,
   Kun je me een bericht sturen op het telefoonnummer? Ik kom in heel Zuid-Holland. Er komen naar Hoek van Holland wel reiskosten bij.
   Groet,
   Marjan

Geef een reactie