Standaard kamer (3,5 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het raam kan uw kat naar buiten kijken. Eén of meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor één of twee rustige katten uit één huishouden die gewend zijn binnen te leven en goed overweg kunnen met elkaar.

Dagprijs € 17,50 (2022: €20,-) voor verblijf van één kat. Voor een tweede kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend.

XL kamer (5 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door de ramen kan uw kat naar buiten kijken. Eén of meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor maximaal 2 katten uit één huishouden die gewend zijn binnen te leven.

Dagprijs € 20,00 (2022: € 22,50) voor verblijf van één kat. Voor een tweede kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend.

Zolderkamer (12 m2)

Deze ruime kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het raam kan uw kat naar buiten kijken. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor maximaal 4 katten uit één huishouden die gewend zijn binnen te leven en goed met elkaar overweg kunnen.

Dagprijs € 25,- (2022: € 27,50) voor verblijf van één kat. Voor een tweede en volgende kat wordt een meerprijs van € 5,- per kat, per dag gerekend.

Kamer met buitenren (3,5 m2 + 3 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het kattenluik kan uw kat naar de buitenren om daar te spelen, slapen of loeren naar insecten of vogeltjes vanaf de grote klimpaal. Eén of meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor één of twee katten uit één huishouden die gewend zijn binnen en buiten te leven.

Dagprijs € 20,- (€ 22,50) voor verblijf van één kat. Voor een tweede kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend.

Kamer met XL buitenren (3,5 m2 + 6 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het kattenluik kunnen uw katten naar de extra grote buitenren om daar te spelen, slapen of loeren naar insecten of vogeltjes vanaf de grote klimpaal. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakjes en waterbakken. De kamer is geschikt voor één of twee katten uit één huishouden die gewend zijn binnen en buiten te leven of voor katten die meer beweging nodig hebben.

Dagprijs € 25,- (2022: € 27,50) voor verblijf van één kat. Voor iedere extra kat wordt een meerprijs van € 5,- per kat, per dag gerekend.

XL kamer met XXL buitenren (4,5 m2 + 10 m2)

Deze kamer is extra groot en bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het kattenluik kunnen uw katten naar de extra grote buitenren om daar te spelen, slapen of loeren naar insecten of vogeltjes vanaf de grote klimpaal. Er is tevens een raam om naar buiten te kijken. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakjes en waterbakken. De kamer is geschikt voor één, twee of drie katten uit één huishouden die gewend zijn binnen en buiten te leven of voor katten die veel beweging nodig hebben en niet verlegen/voorzichtig zijn.

Dagprijs € 30,- (2022: € 32,50) voor verblijf van één kat. Voor iedere extra kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend.

Langverblijf

Voor langverblijf (meer dan 4 weken) worden aangepaste tarieven gehanteerd.

Voor alle verblijf geldt dat er updates worden gestuurd per whatsapp met of zonder foto van de kat(ten). je blijft dus op de hoogte van hoe het gaat.


Foto’s zijn voorbeelden