Katten houden niet van veranderingen. Ze blijven daarom tijdens de vakantie of andere afwezigheid van hun eigenaar het liefst in hun eigen omgeving en eigen ritme. STARS biedt kattenoppas bij jou aan huis in de omgeving Alphen aan den Rijn-Nieuwkoop. Er wordt dan één of twee keer per dag bij de kat(ten) een bezoek afgelegd om te voeren, water te verversen, kattenbak te verschonen, te aaien en te spelen. Ook naar buiten en naar binnen laten is mogelijk.  Je kunt zelf jouw wensen en die van de kat(ten) aangeven. STARS is ervaren in kattengedrag, -voeding, -gezondheid, medicatie bij katten en natuurlijk in vachtverzorging.

Medische zorg

Als jouw kat ziek is of een chronische ziekte heeft, laat je die niet graag zonder de juiste zorg achter. STARS kan u dan professionele hulp bieden bij het toedienen van medicatie en medische verzorging. STARS is gespecialiseerd in zorg aan diabetes-katten en katten met astma. Insuline spuiten (zowel met VetPen als spuitje), bloedsuiker prikken, het herkennen van hypoglycemieën en het gebruik van de Aerokat bij katten met astma kunt u dan met een gerust hart uit handen geven. Bij katten met nierfalen kun je door STARS onderhuids vocht laten toedienen.

Kennismaking

Na inschrijving komen wij eerst bij je thuis langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kunnen dan alle mogelijkheden met je bespreken. Het verzorgen van andere kleine huisdieren (bijv. konijnen, vissen)  is ook een mogelijkheid. Daarnaast zorg ik ook voor de post, zonwering en ruim rommel van de kat(ten) op, zodat je in een net huis thuis komt.

Overeenkomst

Als je besluit STARS jouw kattenoppas te laten zijn, stellen we gezamenlijk een overeenkomst op waarin alle afspraken worden vastgelegd. Met het tekenen van de overeenkomst ga je akkoord met de Algemene voorwaarden kattenoppas van STARS.

Op de hoogte

Tijdens je afwezigheid houdt STARS schriftelijk bij wat er per dag aan verzorging is verricht. Indien gewenst kan je tijdens jouw afwezigheid op de hoogte gehouden worden van de verzorging van jouw kat(ten).

Heb je interesse in STARS kattenoppas of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op.

 Algemene voorwaarden