Katten houden niet van veranderingen. Ze blijven daarom tijdens de vakantie of andere afwezigheid van hun eigenaar het liefst in hun eigen omgeving en eigen ritme. STARS biedt kattenoppas bij u aan huis in de omgeving Alphen aan den Rijn-Nieuwkoop. Er wordt dan één of twee keer per dag bij uw kat(ten) een bezoek afgelegd om te voeren, water te verversen, kattenbak te verschonen, te aaien en te spelen. Ook naar buiten en naar binnen laten is mogelijk.  U kunt zelf uw wensen en die van de kat(ten) aangeven. STARS is ervaren in kattengedrag, -voeding, -gezondheid, medicatie bij katten en natuurlijk in vachtverzorging.

Medische zorg

Als u kat ziek is of een chronische ziekte heeft, laat u die niet graag zonder de juiste zorg achter. STARS kan u dan professionele hulp bieden bij het toedienen van medicatie en medische verzorging. STARS is gespecialiseerd in zorg aan diabetes-katten en katten met astma. Insuline spuiten (zowel met VetPen als spuitje), bloedsuiker prikken, het herkennen van hypoglycemieën en het gebruik van de Aerokat bij katten met astma kunt u dan met een gerust hart uit handen geven. Bij katten met nierfalen kunt u door STARS onderhuids vocht laten toedienen.

Kennismaking

Ik kom eerst bij u thuis langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kan dan alle mogelijkheden met u bespreken. Het verzorgen van andere kleine huisdieren (bijv. konijnen, vissen)  is ook een mogelijkheid. Daarnaast zorg ik ook voor uw post, zonwering en ruim rommel van de kat(ten) op, zodat u in een net huis thuis komt.

Overeenkomst

Als u besluit STARS uw kattenoppas te laten zijn, stellen we gezamenlijk een overeenkomst op waarin alle afspraken worden vastgelegd. Met het tekenen van de overeenkomst gaat u ook akkoord met de Algemene voorwaarden kattenoppas van STARS.

Op de hoogte

Tijdens uw afwezigheid houdt STARS schriftelijk bij wat er per dag aan verzorging is verricht. Indien gewenst kan ik u tijdens uw afwezigheid op de hoogte houden van de verzorging van uw kat(ten).

Heeft u interesse in STARS kattenoppas of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.

 Algemene voorwaarden