Op 9 juli 2021 is het kattenhotel van STARS geopend. Dit kattenhotel biedt iedere kat of kattengezin een eigen kamer. De kat(ten) komt/komen dus niet in contact met andere katten. Ze krijgen hun eigen ruime kamer met of zonder buitenren. Vanuit de buitenren of het raam hebben de katten zicht op het landelijke gebied waar paarden, vogels, hazen en nog veel meer te zien zijn. In de kamers en de rennen kunnen de katten heerlijk spelen, zonnen en klimmen of lekker slapen op veilige plekjes. Alles is er op gericht om het de katten zo prettig mogelijk te maken.

De zorg voor de kat(ten) wordt helemaal naar wens afgestemd. Eigen (dieet)voer, drinkfontein, medicijnen, speeltjes, kleedjes enz. is allemaal mogelijk. In het STARS kattenhotel kan ook medicijnen gespoten worden, zoals insuline en prednison of vochttoediening bij nierproblemen. Er mag natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van alle verzorgings- en speelmiddelen van het kattenhotel. De verzorging zal door gediplomeerde kattenverzorgers of kattenverzorgers in opleiding worden gedaan. Natuurlijk wordt ook in het kattenhotel katvriendelijk gewerkt en krijgt u gratis enkele updates per whatsapp van het verblijf van uw kat(ten).

In juni 2024 zal STARS aristocats openen in Alphen aan den Rijn. De katten met chronische aandoeningen, medicatie en/of gedragsproblemen zullen daar verzorgd worden. Ook hier zullen privé kamers zijn, met of zonder buitenren. De bouw zal eind mei afgerond zijn.

Meer weten? Lees hier verder over STARS kattenhotel.

De tarieven en beschrijving van de kamers kunt u hier bekijken.

Heeft u vragen? Mail dan naar logeren@starskattenzorg.nl

Eisen voor vaccinatie en parasietenbestrijding vindt u hier


Foto’s van de bouw: