STARS aristocats biedt iedere kat of kattengezin een eigen logeerkamer. De kat(ten) komt/komen dus niet in contact met andere katten. Ze krijgen hun eigen ruime kamer met of zonder buitenren. Vanuit de buitenren of het raam hebben de katten zicht op de tuin. In de kamers en de rennen kunnen de katten heerlijk spelen, zonnen en klimmen of lekker slapen op veilige plekjes. Alles is er op gericht om het de katten zo prettig mogelijk te maken.

De zorg voor de kat(ten) wordt helemaal naar wens afgestemd. Eigen (dieet)voer, drinkfontein, medicijnen, speeltjes, kleedjes enz. is allemaal mogelijk. Bij het STARS aristocats kan ook medicijnen gespoten worden, zoals insuline en prednison of vochttoediening bij nierproblemen. Er mag natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van alle verzorgings- en speelmiddelen van het kattenhotel. De verzorging zal door gediplomeerde dierenverzorgers of dierenverzorgers in opleiding worden gedaan. Natuurlijk wordt ook bij aristocats katvriendelijk gewerkt en krijgt u gratis enkele updates per whatsapp tijdens het verblijf van uw kat(ten).

In juni 2024 zal STARS aristocats openen in Alphen aan den Rijn. Katten met chronische aandoeningen, medicatie en/of gedragsproblemen zullen daar verzorgd worden. De bouw zal eind mei afgerond zijn.

Meer weten? Lees hier verder over STARS aristocats.

De tarieven en beschrijving van de kamers kunt u hier bekijken.

Heeft u vragen? Mail dan naar logeren@starskattenzorg.nl

Eisen voor vaccinatie en parasietenbestrijding vindt u hier