“Vandaag zijn mijn katten voor het eerst in de mobiele trimsalon geweest. Wat een verademing na onze eerste ervaring met een (honden)trimster die een muilkorfje en dwang gebruikte. Marjan heeft duidelijk veel ervaring en benadert de katten rustig en zonder dwang. Er wordt alle tijd genomen om de klitten te verwijderen zonder pijn. Ik kreeg uitleg over hoe ik het nu zelf goed kan bijhouden. Een mobiele salon is een uitkomst want je bespaart je kat een autorit. Ze kregen ook nog lekker wat verzorgende olie en een speeltje kado!”

“Ollie nu voor de 2e keer laten trimmen en hij heeft er van genoten! Nu weer helemaal verzorgd en klitvrij. Top!”

” Saartje is tijdens onze vakantie super verzorgd en het is heerlijk thuiskomen want alles is netjes en opgeruimd. Door de ervaring en opleiding van Marjan Happel kun je thuis even los laten op vakantie. “

“Heel tevreden over de trimbehandeling! Marjan ging lief en kalm met onze kat om, zodat ze weinig stress had. Op vakkundige wijze zorgde dat onze pluizenbol weer klitvrij was. Ook gaf ze mij diverse tips over hoe ik haar vacht zelf het beste kon verzorgen. Echt een aanrader!”

“Hele fijne & rustige behandeling gehad voor Molly, er wordt echt tijd genomen om de kat gerust te stellen en te leren kennen en dat is erg fijn! Ook voor goed advies over de verzorging van de vacht kan je bij STARS terecht, heel prettig aangezien ik daar geen ervaring in heb.”

“Ik ben heel tevreden over de behandeling van Samaya die rustig en zonder stress is verlopen. Het wassen viel me ook 100% mee en liet ze gelaten toe. Mocht iemand ooit een kattentrimmer nodig hebben zou ik zeker STARS kattentrimmer aanbevelen!”

“Mijn katten, die helaas beide vilt in de vacht hadden, zijn vandaag geholpen! Er is met geduld en liefde omgegaan met de katten en rekening gehouden dat één van de katten last heeft van hartruis. Daarnaast kreeg ik advies over de vachtverzorging, zodat ik in de toekomst het vilt kan voorkomen. Super!”