Het gebeurt wel eens tijdens de kattenoppas of in het kattenhotel, bij afwezigheid van de eigenaar, dat een kat naar de dierenarts moet. Het kan zijn dat een kat in die periode ziek wordt. Dan is het fijn om te weten dat STARS kattenzorg gediplomeerde dierenverzorgers heeft die weten te handelen bij ziekte en die ook herkennen. In overleg met de eigenaar kan STARS met de kat naar zijn eigen dierenarts gaan of de vaste dierenarts van het kattenhotel. Ook is het mogelijk dat een kat al ziek is en medicijnen krijgt en voor controle of een onderzoek naar de dierenarts moet gaan.

STARS kattenzorg biedt daar de mogelijkheid voor. Weer een goede reden om professionele kattenzorg tijdens uw vakantie of andere afwezigheid te bespreken. U betaalt voor een dierenartsbezoek een vast tarief per keer en reiskosten.

Deze mooie kater moest voor onderzoek naar de dierenarts. Hij is dertien jaar en heeft last van een blaasontsteking en reageerde niet op medicijnen. Daarom moest er een echo van zijn blaas gemaakt worden. Helaas kon dat niet voordat de eigenaar met vakantie ging en daarom heeft STARS hem naar de dierenarts gebracht en weer opgehaald. Zo kon de medische zorg gewoon doorlopen.

Thuisgekomen ging hij zich lekker wassen om die vieze lucht van de dierenarts eraf te poetsen. Zijn broer vond hem ook maar raar ruiken. Houd er rekening mee dat katten die normaal de beste maatjes zijn na een dierenartsbezoek of -opname elkaars geur niet herkennen en onaardig tegen elkaar kunnen doen.

Dierenartsbezoek

Geef een antwoord