Wanneer katten (tijdelijk) niet thuis kunnen blijven vanwege bijvoorbeeld vakantie, verbouwing of afwezigheid van de eigenaar en veel zorg en/of medicatie nodig hebben, kunnen ze komen logeren bij STARS aristocats. Ook katten die vanwege gedragsproblemen niet in een gewoon kattenpension terecht kunnen, zijn welkom bij aristocats.

Wat biedt STARS aristocats?

Het kattenhotel biedt privé kamers voor uw kat of meerdere katten uit één huishouden. Uw katten komen niet in contact met andere katten. Voor katten is dit het prettigste en veroorzaakt het minste stress. De kamers zijn ruim en voor katten die gewend zijn naar buiten te gaan zijn er kamers met een privé buitenverblijf. Ook hier komen de katten niet met elkaar in contact. Alle kamers hebben uitzicht op de tuin waar van alles te zien zal zijn. Er is voldoende klim- en speelgelegenheid. U mag eigen speeltjes, mandje of andere zaken waardoor de kat zich fijn voelt meenemen maar het hoeft niet. Dan zorgt STARS hiervoor.

Twee keer per dag (en zonodig vaker) worden de katten verzorgd en krijgen aandacht. Het is mogelijk om uw eigen voer en/of kattenbakvulling mee te nemen. STARS biedt ook opvang aan katten met diabetes of andere katten die medicijnen per injectie toegediend moeten krijgen. Er is een samenwerking met de dichtstbijzijnde dierenartsenpraktijk. Er wordt gewerkt volgens het Besluit houder van dieren (honden en katten) met gediplomeerd personeel. Hierdoor bent u zeker van de juiste en verantwoorde zorg voor uw kat(ten).

Beschrijvingen van de kamers en de tarieven vindt u hier.

STARS aristocats

3 gedachten over “STARS aristocats

Geef een antwoord