Eisen voor vaccinatie en parasietenbestrijding vindt je hier
Standaard kamer (3,5 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het raam kan je kat naar buiten kijken. Er is een kattenbak aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor één rustige kat die gewend is binnen te leven.

Dagprijs €22,50 voor verblijf van één kat. Niet meer te reserveren vanaf juni 2024

XL kamer zonder ren (4-5 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door de ramen kan je kat naar buiten kijken. Eén of meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor maximaal twee katten uit één huishouden die gewend zijn binnen te leven en het goed kunnen vinden met elkaar.

Dagprijs € 25,- voor verblijf van één kat. Voor een tweede kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend.

Zolderkamer (13-15 m2)

Deze ruime kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het raam kan uw kat naar buiten kijken. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor maximaal vier katten uit één huishouden die gewend zijn binnen te leven en goed met elkaar overweg kunnen.

Dagprijs € 30,- voor verblijf van één kat. Vanaf 1 juni 2024: € 35,-. Voor een tweede en volgende kat wordt een meerprijs van € 5,- per kat, per dag gerekend.

Kamer met buitenren (3,5-4 m2 + 4-6 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het kattenluik kunnen de katten naar de extra grote buitenren om daar te spelen, slapen of loeren naar insecten of vogeltjes vanaf de grote klimpaal. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakjes en waterbakken. De kamer is geschikt voor één of twee katten uit één huishouden die gewend zijn binnen en buiten te leven of voor katten die meer beweging nodig hebben.

Dagprijs € 30,- voor verblijf van één kat. Voor iedere extra kat wordt een meerprijs van € 5,- per kat, per dag gerekend.

XL kamer met XL buitenren (6 m2 + 6 m2)

Deze kamer is extra groot en bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. In deze kamer is zowel binnen als buiten een grote klimpaal geplaatst. Door het kattenluik kunnen je katten naar de grote buitenren om daar te spelen, slapen of loeren naar insecten of vogeltjes vanaf de grote klimpaal. Er is tevens een raam om naar buiten te kijken. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakjes en waterbakken. De kamer is geschikt voor twee of drie katten uit één huishouden die gewend zijn binnen en buiten te leven. Deze kamer wordt voor minimaal twee katten gereserveerd. Alleen voor zeer grote katten (Maine Coons) of drukke katten, zoals Bengalen of Savannahs, kan een uitzondering gemaakt worden.

Dagprijs € 32,50 voor verblijf van één kat. Voor iedere extra kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend. Niet meer te reserveren vanaf juni 2024.

XL kamer met XXL buitenren (4,5 m2 + 10 m2)

Deze kamer is extra groot en bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het kattenluik kunnen je katten naar de extra grote buitenren om daar te spelen, slapen of loeren naar insecten of vogeltjes vanaf de grote klimpaal. Er is tevens een raam om naar buiten te kijken. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakjes en waterbakken. De kamer is geschikt voor twee of drie katten uit één huishouden die gewend zijn binnen en buiten te leven of voor katten die veel beweging nodig hebben en niet verlegen/voorzichtig zijn. Deze kamer wordt voor minimaal twee katten gereserveerd. Alleen voor zeer grote katten (Maine Coons) of drukke katten, zoals Bengalen of Savannahs, kan een uitzondering gemaakt worden.

Dagprijs € 35,- voor verblijf van één kat. Voor iedere extra kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend. Niet meer te reserveren vanaf juni 2024.

Kortverblijf

Voor kortverblijf (minder dan 4 nachten) wordt zowel de dag van arriveren als de dag van vertrek volledig in rekening gebracht.

Langverblijf

Voor langverblijf (meer dan 4 weken) worden aangepaste gereduceerde tarieven gehanteerd.

Intensieve zorg

Voor intensieve zorg, zoals katten met diabetes of met meerdere soorten medicatie of medicatie op vaste tijden wordt €5,- per dag extra in rekening gebracht.

Dierenartsbezoek

Dierenartsbezoek of overleg met de dierenarts en medicatie ophalen (exclusief kosten dierenarts en reiskosten):    € 17,50 per bezoek of medicatie ophalen


Voor alle verblijf geldt dat er gratis enkele updates worden gestuurd per whatsapp met of zonder foto van de kat(ten). Je blijft dus op de hoogte van hoe het gaat.