Eisen voor vaccinatie en parasietenbestrijding vindt je hier
Standaard kamer (3,5 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het raam kan uw kat naar buiten kijken. Er is een kattenbak aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor één rustige kat die gewend is binnen te leven.

Dagprijs €20,- voor verblijf van één kat (2023 €22,50)

XL kamer (5 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door de ramen kan uw kat naar buiten kijken. Eén of meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor maximaal 2 katten uit één huishouden die gewend zijn binnen te leven en het goed kunnen vinden met elkaar.

Dagprijs € 22,50 voor verblijf van één kat (2023 €25,-). Voor een tweede kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend.

Zolderkamer (13 m2)

Deze ruime kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het raam kan uw kat naar buiten kijken. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor maximaal 4 katten uit één huishouden die gewend zijn binnen te leven en goed met elkaar overweg kunnen.

Dagprijs € 27,50 voor verblijf van één kat (2023 €30,-). Voor een tweede en volgende kat wordt een meerprijs van € 5,- per kat, per dag gerekend.

Kamer met buitenren (3,5 m2 + 3 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het kattenluik kan uw kat naar de buitenren om daar te spelen, slapen of loeren naar insecten of vogeltjes vanaf de grote klimpaal. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakje(s) en water. De kamer is geschikt voor één of twee katten uit één huishouden die gewend zijn binnen en buiten te leven.

Dagprijs € 22,50 voor verblijf van één kat (2023 €25,-). Voor een tweede kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend.

Kamer met XL buitenren (3,5 m2 + 6 m2)

Deze kamer bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het kattenluik kunnen uw katten naar de extra grote buitenren om daar te spelen, slapen of loeren naar insecten of vogeltjes vanaf de grote klimpaal. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakjes en waterbakken. De kamer is geschikt voor één of twee katten uit één huishouden die gewend zijn binnen en buiten te leven of voor katten die meer beweging nodig hebben.

Dagprijs € 27,50 voor verblijf van één kat (2023 €30,-). Voor iedere extra kat wordt een meerprijs van € 5,- per kat, per dag gerekend.

XL kamer met XXL buitenren (4,5 m2 + 10 m2)

Deze kamer is extra groot en bevat klim- en krabgelegenheid, speeltjes, ligplaatsen, schuilplekken en verwarming. Door het kattenluik kunnen uw katten naar de extra grote buitenren om daar te spelen, slapen of loeren naar insecten of vogeltjes vanaf de grote klimpaal. Er is tevens een raam om naar buiten te kijken. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig evenals voerbakjes en waterbakken. De kamer is geschikt voor twee of drie katten uit één huishouden die gewend zijn binnen en buiten te leven of voor katten die veel beweging nodig hebben en niet verlegen/voorzichtig zijn. Deze kamer wordt voor minimaal twee katten gereserveerd. Alleen voor zeer grote katten (Maine Coons) of drukke katten Bengalen of Savannahs, kan een uitzonder gemaakt worden.

Dagprijs € 30,- voor verblijf van één kat (2023 €32,50). Voor iedere extra kat wordt een meerprijs van € 5,- per dag gerekend.

Kortverblijf

Voor kortverblijf (minder dan 4 nachten) wordt zowel de dag van arriveren als de dag van vertrek volledig in rekening gebracht.

Langverblijf

Voor langverblijf (meer dan 4 weken) worden aangepaste gereduceerde tarieven gehanteerd.

Intensieve zorg

Voor intensieve zorg, zoals katten met diabetes of meerdere medicatie op vaste tijden wordt €5,- per dag extra in rekening gebracht.


Voor alle verblijf geldt dat er enkele updates worden gestuurd per whatsapp met of zonder foto van de kat(ten). Je blijft dus op de hoogte van hoe het gaat.