Sinds de zomer 2022 werkt Daniëlle bij STARS. Ze verzorgt katten in het hotel en thuis bij de kattenoppas. Sinds maart 2024 is zij ook gediplomeerd kattentrimmer. Hieronder stelt ze zich voor:

Mijn naam is Daniëlle Hoogendoorn. Ik heb de opleiding dierverzorging en -gedrag net afgesloten (maart 2023). Tijdens de opleiding was ik mij aan het oriënteren op verschillende stagebedrijven. Omdat ik altijd eerst heel graag alleen iets met honden wou doen keek ik nooit zoveel naar bedrijven die niks met honden te maken hadden, tot mijn oog op STARS kattenzorg viel. Tijdens de stageperiodes die ik bij STARS heb gelopen ben ik er achter gekomen hoe leuk katten zijn! Ook heb ik heel veel geleerd over de verzorging, het gedrag en de verschillende kattenrassen. Ook heb ik geleerd om medicatie te geven. Nu verzorg ik met alle plezier uw lieve katten!

Daniëlle verzorgt je kat(ten) met veel liefde, geduld en vakkundigheid! Sinds maart 2024 is ze ook gediplomeerd kattentrimmer en kun je haar ook tegenkomen in de mobiele trimsalon.

Personeel bij STARS: Daniëlle