Vanaf de A4

Neem vanaf de A4 afslag 4 (Nieuw Vennep/Leimuiden/Alphen aan den Rijn) en rijdt richting Alphen aan den Rijn (N207). Voorbij Leimuiden de eerste rotonde linksaf, de Vriezenweg op richting Nieuwveen. De Vriezenweg gaat na 4 km over in de Geerweg. Volg de Geerweg nog 1 km tot de Kattenbrug.

Vanaf de A12

Neem uit de richting Utrecht afslag 12a (Bodegraven/Alphen aan den Rijn). Vanuit de richting Gouda/Den Haag/Rotterdam: neem de afslag 12 (Reeuwijk) en volg de borden richting Bodegraven (N459).
Ga de N11 op richting Alphen aan den Rijn en neem afslag 10 (Alphen aan den Rijn Oost). Volg de N207 en de N460 richting Ter Aar. In Ter Aar op de eerste rotonde linksaf en meteen over de brug, op de rotonde rechtsaf de Westkanaalweg op. Volg de Westkanaalweg 2,5 km tot de Papenbrug. Houd hier links aan om op de Westkanaalweg te blijven en volg die nog 1 km tot de Kattenbrug.

Kattenbrug

Vanaf de Kattenbrug (Nieuwveen)

Steek de Kattenbrug over en ga direct de eerste rechtsaf (bij de bouwwerkzaamheden, direct achter de hekken), vóór het bord Gemeente Nieuwveen, bij het informatiebord.

Informatiebord

Ga over het bruggetje rechtsaf de Oostkanaalweg op (pas op voor fietsers en voetgangers), 60 km/u is hier niet mogelijk.

Bruggetje over en rechtsaf
Oostkanaalweg

Volg de Oostkanaalweg 500 meter en rijd voorbij nummer 5a en ga daarna bij de brievenbussen van nummer 5-6-7-8 linksaf het eigen terrein op, langs het hek. Het bordje ‘verboden toegang voor onbevoegden’ geldt niet voor klanten van STARS. Houd je aan de geldende snelheid en blijf op de weg.

Linksaf bij brievenbussen van nummer 5-6-7-8

Volg de weg naar links (graag stapvoets rijden) en parkeer bij STARS kattenhotel, niet op de weg of elders!

Links aanhouden op het terrein

Parkeren graag uitsluitend op het parkeerterrein van het kattenhotel. Niet op de weg of elders om overlast voor onze buren te voorkomen.

Navigatie

Let op bij het gebruik van navigatie. De Oostkanaalweg is, ter hoogte van het kattenhotel, éénrichtingsverkeer en alleen toegankelijk vanaf de kant van de Kattenbrug. De meeste navigatie-software geeft dit verkeerd aan! (ook google maps)

Vertrek

Bij het verlaten van het terrein dient u links af te slaan. Pas op, verkeer op de Oostkanaalweg heeft voorrang. De Oostkanaalweg is op dit gedeelte éénrichtingsverkeer. Je komt dan uit bij de Papenbrug. Rijd voorzichtig ivm slecht wegdek, fietsers en wandelaars.