De zomerperiode is grotendeels volgeboekt.

Vanaf juni 2024 is de nieuwe locatie STARS aristocats geopend. Hier worden alleen nieuwe klanten aangenomen met katten die medicatie of medische zorg nodig hebben of gedragsproblemen hebben en daardoor niet in een reguliere opvang terecht kunnen. Voormalig klanten van STARS kattenhotel blijven welkom.

STARS kattenhotel in Nieuwveen is gesloten.

Wil je overleggen over de beschikbaarheid of op de reservelijst? Mail dan naar logeren@starskattenzorg.nl

Tarieven vind je hier.

Vaccinatieplicht:

Katten die komen logeren dienen geldige vaccinaties tegen kattenziekte en niesziekte te hebben die minimaal 3 weken voor aankomst zijn gegeven. Is je kat meer dan een jaar niet gevaccineerd geweest, dan moet hij/zij twee keer gevaccineerd worden met tussenpozen van drie weken. De eerste dient dan zes weken voor aankomst gegeven te zijn. Tevens moet er een week voor aankomst ontwormd en ontvlooid worden. Uitgebreide eisen voor vaccinatie en parasietenbestrijding vind je hier. Katten zonder geldige vaccinatie (of titerbepaling) of te laat gevaccineerd, worden niet toegelaten. Indien niet afdoende is ontvlooid en/of ontwormd zal dit alsnog gebeuren op kosten van de eigenaar.

Hieronder kun je een hotelkamer boeken voor je kat(ten). Vul het formulier volledig in en verstuur het door op de knop Versturen te klikken. Je krijgt een e-mail ter bevestiging.